Свято для дітей Охтирки

В переддень Міжнародного Дня захисту дітей Благодійний Фонд Івана Лозового подарував охтирській малечі яскраве свято, на якому було багато сюрпризів. Маленьких глядачів та їхніх батьків, які завітали до комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа», привітали міський голова Павло Кузьменко та голова Фонду Іван Лозовий. Всі діти отримали крім солодких подарунків, а ще й музичний. Перед охтирською публікою виступала автор пісень Олега Винника, Злати Огнєвіч, Альоші та інших, київська співачка Ейра, яка зачарувала всіх своїм красивим голосом та власними піснями.

А далі глядачів розважали відомі герої мультфільмів та юні аматори охтирської сцени: танцювальний колектив «Кармен» (керівник Віта Сушко), студія-школа спортивних танців «Контраст» (керівник Наталія Рижинко), акробати студії «Гармонія» (керівник Людмила Нікіфорова), зразковий вокальний ансамбль «Колорит» (керівник Алла Сосєдко), солісти Влада Занько та Роман Яремчук. Власні вірші про рідне місто прочитала поетеса, член клубу любителів мистецтв «Сокіл» Тетяна Акименко.

Закінчилося свято яскравим бульбашковим шоу. Присутні оваціями дякували учасникам і організаторам свята за чудовий настрій і подарунки.

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа»