Святковий марафон творчості Середино-Будської громади

Рідне село… Воно зігріває душу кожного. Це тепло глибоко проникає до серця. І де б ви не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до батьківської хати.

Ось і працівники комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради 31 липня розпочали свої виїздні концерти з нагоди святкування Днів сіл громади. Перше місце, в яке завітала зі своїми запальними піснями творча команда Центру культури стало село Пигарівка.

Зі святом односельців та гостей привітав голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген, який побажав усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

Крім урочистої частини й яскравої концертної програми на гостей свята чекали дитячі атракціони та різноманітні розваги для малечі, запальна дискотека й святкове частування.

Інформацію надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради