Сузір’я освітян

Вже традиційно, щороку, наприкінці серпня, освітяни зустрічаються разом, щоб підвести підсумки минулого навчального року, окреслити завдання на наступний, відзначити кращих професіоналів своєї галузі, обговорити проблемні питання організації навчально-виховного процесу.

Цьогоріч, у зв’язку з карантином через поширення захворюваності на COVID-19, освітянська конференція відбулась 27 серпня в тісному колі та в іншому форматі. Вона проходила у стінах районного краєзнавчого музею із дотриманням санітарних вимог. Кращих представників освітянської еліти району привітали голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич та заступник голови Лебединської районної ради Світлана Горошко. Представники влади висловили вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажали педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів і справжніх відкриттів та наукових перемог.

За високі професійні досягнення кращі педагогічні працівники були відзначені почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, грамотами голів Лебединської районної державної адміністрації і Лебединської районної ради.

Приємний настрій під час заходу всім його учасникам створювали кращі солісти Лебединського районного будинку культури: Марина Зініна, Ірина Балаба, Любов Лєгун, Катерина Волкова, Микола Холодяй та Валентин Масюк. Цікавою, змістовною та пізнавальною була екскурсія виставковими залами краєзнавчого музею, яку влаштували для освітян наукові співробітники. Продовжилась зустріч спілкуванням колег на спільні теми, обговоренням нагальних питань, обміном думками та досвідом, запозиченням нових ідей.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації