Суляни відсвяткували свій День села

27 червня напередодні Дня молоді мешканці та гості мальовничого села Сула, що на Сумщині, відзначили не менш важливе свято – Дня села. У сквері, біля Сульського сільського клубу, з самого початку дійства вирувала святкова атмосфера: працювали дитячі атракціони, виставка старовинних та сучасних рушників, демонструвалася військова техніка.

Розпочинаючи святкове дійство, сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков привітав сулян та гостей заходу зі святами – Днем села, Днем молоді та з 25-ю річницею Конституції України. Було відзначено: «День села Сула відбувається напередодні святкування 25-ї річниці Конституції України, якою утверджено багатовікове прагнення українського народу до Незалежності і власної держави».

З нагоди святкування 25-ї річниці ухвалення Конституції України відбулося покладання квітів до могили учасника бойових дій, старшого солдата 27-го реактивного артилерійського полку Ігоря Юрійовича Завального, уродженця села Симонівка – борця за незалежність України, який загинув за відстоювання конституційних засад демократії, захист державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Продовженням свята стала церемонія нагородження кращих мешканців села Сула, його найстарших жителів. Кожен мав змогу цього дня приєднатися до святкових локацій: дитячої розважальної програми, яскравого концертного дійства, пригощання спеціально приготованою кашею, а також святкової дискотеки.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради