Стартувала Онлайн-школа з проєктного менеджменту

8 липня за організаційної участі КЗ СОР – Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв у партнерстві з Сумським державним університетом та Громадською організацією «Простір рівних можливостей» стартував інтерактивний навчальний курс – Онлайн-школа з проєктного менеджменту у сфері культури.

Учасниками навчання стали 23 працівники клубних закладів Сумщини, громадські активісти, які співпрацюють із закладами культури та мають бажання створювати спільні проєкти у сфері культури та креативних індустрій.

Ми раді, що до команди навчального курсу приєдналися представники Буринського, Глухівського, Конотопського, Кролевецького, Путивльського, Ямпільського, Роменського районів, Бездрицької, Березівської, Дружбівської, Комишанської, Краснопільської, Недригайлівської, Новослобідської, Степанівської, Тростянецької, Чернеччинської та Шалигинської громад, а також міст Суми, Конотоп, Ромни.

Перша онлайн-зустріч учасників проєкту на тему «Культурне стратегування» відбулася під керівництвом директора Центру Євгенії Бистрицької, організаційної участі Людмили Гураль та Юлії Гукаленко. Заняття провела запрошений тренер та партнер проєкту, керівник ГО «Простір рівних можливостей» Оксана Мальченко.

Сподіваємось, що перший масштабний дистанційний навчальний курс Центру культури «Онлайн-школа з проєктного менеджменту у сфері культури» стане комунікаційним майданчиком працівників клубних закладів області, які хочуть, здобувши знання, опанувати навички залучення додаткових ресурсів для реалізації власних яскравих культурних проєктів.