Спортивно-мистецьке свято у Великому Самборі

20 червня у селі Великий Самбір відбулося спортивно-мистецьке свято «Спортивна родина – щаслива дитина» у рамках відзначення Дня села та з нагоди Всесвітнього Дня батька.

Право називатися найспортивнішою родиною виборювали сім’ї з Великого Самбора, Малого Самбора, Дептівки та Шевченкового. Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім’ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння. Усі команди були налаштовані на перемогу.

У рамках свята також відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд за Кубок Геннадія Берднікова та Кубок виклику. Змагання з міні-футболу проходили між командою переможцем змагань серед закладів освіти села Великий Самбір та командою ветеранів. Усі змагання пройшли у дружній та позитивній атмосфері. Переможці свята були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками.

Чудового настрою усім присутнім додали аматори сцени Великосамбірського та Дептівського сільських будинків культури-філій, які підготували для жителів та гостей села яскраву концертну програму.

Для дітей було організовано окреме цікаве дозвілля. Вони досхочу стрибали на батутах та ласували попкорном. На території проведення свята увесь день працювали торгівельні майданчики. Усі бажаючі мали змогу поласувати смачним козацьким кулішем.

Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від участі у цьому святі.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області