Спортивні вихідні Конотопщини

29 лютого у Конотопському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся Чемпіонат Конотопського району з шахів, приурочений Міжнародному дню боротьби за права жінок та миру. У заході взяли участь 16 учасників, з яких – 10 чоловіків та 6 жінок.

За результатами змагань, серед чоловіків І місце виборов Микола Сахно, ІІ місце посів Володимир Дука, ІІІ місце зайняв Володимир Сокол, а серед жінок І місце – Маргарита Чепурна, ІІ – Тетяна Рябко, ІІІ – Інна Мішурова.

У Чемпіонаті району брали участь люди різних вікових категорій, але найстаршому гравцю – 80 років, а найменшому – 8! Під час гри всі учасники показали свою кмітливість, наполегливість і рішучість. Переможці нагороджені грамотами та медалями.

У цей день у спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) міста Конотоп відбулися змагання з футзалу, присвячені пам’яті тренера з футболу Ігоря Куліша. Участь взяли чотири команди: «Ветеран Конотопщини», «Ветеран Кролевець», «Ветеран Глухів» і збірна Конотопського району.

Перше місце здобула збірна команда Конотопського району, друге – команда «Ветеран Глухів», третіми стали футболісти команди «Ветеран Кролевець».

Усі учасники продемонстрували яскравий та видовищний міні-футбол. Змагання відбулися у напруженій боротьбі. Команди-переможці були нагороджені грамотами, а кращі гравці – цінними призами.

1 березня у спортивному залі ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище» №4 відбулися змагання на першість району з волейболу серед команд першої групи.

Участь брали 4 команди: села Кузьки, села Шаповалівка, села Шевченкове і селища міського типу Дубов’язівка. Результатами змагань: перше місце у напруженій боротьбі виборола команда села Шевченкове, друге місце – села Кузьки, третє місце розділили між собою команди села Шаповалівка і селища міського типу Дубов’язівка. Команди-переможці нагороджені грамотами, а кращі гравці – цінними призами.

Матеріали надано відділом культури Конотопської районної державної адміністрації