«Спасибі людям, що зростили ліс!»

В третю неділю вересня, у ці чудові вересневі дні, коли чарівний пензель осені торкається зелених скронь землі, ми традиційно відзначаємо професійне свято – День працівника лісу.

17 вересня Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» було проведено святковий концерт для людей, які своєю працею, роблять все для того, щоб ми могли милуватися красою нашої матінки-природи.

З професійним святом фахівців галузі лісового господарства привітали: перший заступник голови Шосткинської районної державної адміністрації Віктор Губенко; голова Шосткинської районної ради Ірина Шарамко; голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген; генеральний директор ОКАП «Сумиоблагроліс»; депутат Сумської обласної ради Олександр Буднік.

Для гостей заходу свої музичні номери подарували кращі аматори сцени Т. Гудько, К. Кармазіна, О. Лапченко, В. Твердунов, Г. Метлицька, Л. Федотова, творчий колектив опорного Середино-Будського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, дует у складі О. Єлдунової та А. Бощенко, народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Поліські зорі».

Дякуємо працівникам лісу, за доглянуті ліси та їх збереження, за самовідданість і сумлінну працю. Переконані, що вони і надалі робитимуть гідний внесок у збереження природних багатств нашої землі.

Любіть Україну, добрими ділами примножуйте її славу!

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради