«Сонях пам’яті»

Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, і де полягла велика кількість українських воїнів. Ті трагічні події розгорталися саме на дозрілому полі соняхів. Тому тепер ця рослина є для нас не тільки символом життя, а ще й символом історичної мужності українських воїнів.

З метою вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України сектор культури, молоді та спорту Середино-Будської районної державної адміністрації спільно з структурними підрозділами долучились до Всеукраїнської акції «Сонях». Працівниками районного будинку культури спільно з  бібліотечними працівниками для молоді провели майстер клас по виготовленню символічної квітки.

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культури