Скупали в оплесках

20 грудня в Лебединському районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

З вітальними словами до присутніх звернулися голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич, голова районної ради Василь Калита, заступник міського голови Олена Кірєєва. Ветеранам, які й досі ведуть активний спосіб життя і хочуть бути корисними для суспільства, були вручені грамоти. Начальник Лебединського відділу поліції Дмитро Одставних, голова Лебединської ветеранської організації Іван Журба подякували усім працівникам поліції та вручили грамоти.

Самодіяльні артисти районного будинку культури: народний аматорський вокальний ансамбль «Оксамитові зорі», чоловічий квартет, жіночий ансамбль, дует « Міра», народний аматорський ансамбль бального танцю «Грація» (керівник Марія Буркотенко), солісти Ірина Балаба, Марина Зініна, Микола Холодяй, Любов Лєгун, Сергій Касьянов подарували свої найкращі доробки, за які вдячні глядачі скупали артистів у гучних довготривалих оплесках.

Інформацію надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації