Школа мистецтв вітає своїх випускників

12 червня на центральній площі міста з дотриманням протиепідемічних заходів відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про закінчення навчання випускникам Середино-Будської дитячої школи мистецтв.

Учнів, викладачів та батьків з успішним завершенням навчання привітала завідувач сектору культури, молоді та спорту Середино-Будської районної державної адміністрації Тетяна Калістратова. «Можливо, ви не пов’яжете своє життя з мистецтвом, проте, у подальшому житті з гордістю будете згадувати, що перше ваше досягнення в отриманні першої професії музиканта або художника, пов’язане саме із Середино-Будською школою мистецтв» – зазначила вона у своєму виступі, оголосила подяку викладачам за багаторічну плідну працю та вагомий внесок у справу естетичного виховання дітей, а випускникам побажала впевнено йти вперед до своєї мети.

14 хлопців та дівчат цього річ залишили стіни рідного навчального закладу. Із вітальним словом до випускників звернулися директор навчального закладу Тетяна Аніщенко, яка урочисто вручила випускникам довгоочікувані свідоцтва, а також грамоти, бо упродовж усіх років навчання юні художники та музиканти встигали не тільки вчитись, а й успішно та активно брали участь у конкурсах. Подарунком для присутніх став творчий виступ випускниці закладу Катерини Хоминич.

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культури