«Серце віддам тобі, вчителю мій!»

Щорічно, у першу неділю жовтня, вся Україна святкує День працівника освіти. Їхня праця – це справжнє покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і душевною добротою.

1 жовтня у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради для «скульпторів дитячої душі» відбувся святковий концерт «Серце віддам тобі, вчителю мій!». Зі сцени лунали слова подяки всім освітянам за те, що витрачають безліч своїх сил на виховання підростаючого покоління, віддають свою любов і терпіння за уроки і знання, які ведуть у доросле життя.

У концертній тематичній програмі взяли участь солісти-вокалісти Середино-Буди: Андрій Химинець, Катерина Хоминич, Софія Московко, Ксенія Бондаренко, Олена Лапченко, Любов Федотова, Софія Ступак, Тетяна Гутько, Тетяна Маруха. Інструментальну музику подарували глядачам вчителі мистецької школи Тетяна Аніщенко та Світлана Макаренко, танцювальні композиції продемонстрували колективи «Тандем» та «Радість», з вітаннями на адресу вчителів виступили колективи «Сузір’я» та «Glory». Фінальним акордом концерту став виступ народного аматорського вокального жіночого ансамблю «Поліські зорі». Концертна програма була дуже насиченою та різноманітною, яка нікого не залишила байдужим.

Шановні вчителі! Бажаємо вам міцного здоров’я, професійних відкриттів, бадьорості, сил і вдячних та чуйних учнів. Нехай робота дарує вам тільки позитивні емоції та гарний настрій! Зі святом!

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради