«Серце до серця» – «Здорові немовлята»

Добро живе у серці кожного із нас і це так прекрасно, і неповторно! Ми можемо творити його своїми руками! Доброта завжди дає радість оточуючим. Вона, як чарівні ліки, виліковує від багатьох хвороб.

24 вересня у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради відбувся благодійний концерт «Здорові немовлята», сумісно з комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради. Цей творчий захід став фінальним акордом 16-тої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка проходить по всіх регіонах України у період з 1 квітня по 30 вересня 2021 року, головною метою якої є збір коштів для придбання неонатального медичного обладнання у дитячі відділення лікарень та пологові будинки України.

У концерті взяли участь солісти та колективи Середино-Будської громади. Концертна програма була насиченою та різноманітною: пісні, танці та інструментальна музика не залишили нікого байдужим.

Важливо робити добрі справи, аби своїм прикладом надихати інших приєднуватися до благодійності! Допомога у вигляді благодійних вчинків і корисних справ перетворює наші будні у свята. Зробивши добру справу разом, подаруємо промінчик щастя та маленьке диво!

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради