Семінар працівників культури Садівської сільської ради

13 серпня в селищі Низи пройшов семінар працівників культури Садівської територіальної громади. Організатор – відділ культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради.

У рамках семінару керівники клубних закладів та бібліотек громади розглянули питання підготовки та проведення культурно-мистецьких заходів до Дня Державного Прапора України та 30-річчя незалежності України, збереження та популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини, участі в обласних  культурно-мистецьких проєктах та організації творчого фестивалю у громаді. Сільський голова Іван Крючков та начальник відділ культури, молоді та спорту Юрій Холодьон означили першочергові завдання щодо діяльності закладів та запевнили працівників культури у підтримці їх творчої діяльності.

Крім того, творча спільнота громади відвідала з екскурсією промисловий туристичний об’єкт – Низівську ГЕС, пам’ятку архітектури та історії – церкву Іоана Богослова, парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Низівський».

Дякуємо за співпрацю під час підготовки семінару директору ТОВ «Єдиний Енергостандарт» Юрію Касічу, прекрасній людині, знавцю історії Низів Любові Коген та всім, хто долучився до організації та проведення виїзного пізнавального семінару.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради