Семінар по підвищенню кваліфікації

22 жовтня у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради змістовно, цікаво та пізнавально відбувся семінар для працівників клубних закладів громади. З привітальним словом до присутніх звернулась виконуюча обов’язки директора Олена Лапченко.

На семінарі обговорювалися питання підготовки та проведення Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, кандидатури клубних працівників громади для відзначення грамотами та дипломами. Під час засідання круглого столу присутні ознайомилися зі сценарними матеріалами, підготовленими методичною службою центру культури і дозвілля.

Присутні відзначили, що проведення подібних навчальних заходів значно активує творчу та культурно-мистецьку діяльність у громаді. Фахівці сільських закладів культури мають можливість не тільки побачити та почути корисну інформацію, а й беруть активну участь у практичній роботі, діляться власним досвідом, а за необхідності завжди можуть отримати кваліфіковану допомогу та пораду від працівників методичного кабінету.

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради