Семінар клубних працівників Путивльщини

З метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичної роботи клубних установ, обміну досвідом, пошуку нових форм культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності 27 січня 2021 року на базі Путивльського будинку культури відбувся семінар клубних працівників, на тему «Підсумки роботи закладів культури за 2020 рік. Розвиток культури та планування клубної роботи на 2021 рік».

Відкрила семінар начальник відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради, заслужений працівник культури Світлана Давидова. Вона приділила особливу увагу питанням модернізації клубної діяльності на селі, поліпшення ефективності роботи клубних закладів на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності.

Тему «Підсумки роботи закладів культури за 2020 рік» розкрила директор будинку культури Ірина Сахарова, зазначивши, що у звітному 2020 році робота закладів культури Путивльщини була спрямована на забезпечення збереження і подальший розвиток культурної інфраструктури, творчого потенціалу, а також на підтримку аматорської мистецької творчості.

Також на семінарі були обговорені проблемні питання життєдіяльності закладів культури, дисциплінарної відповідальності клубних працівників. Художній керівник будинку культури Жанна Горбовцова звернула увагу присутніх на перспективне планування роботи клубних закладів у 2021 році, впровадження різноманітних форм проведення масових та навчальних заходів.

Семінар-практикум завершився обговоренням творчих питань, обміном досвідом, побажаннями успіхів у роботі.

Матеріали надано відділом культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Путивльської міської ради