Село моє – одвічне і єдине

День села завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято об’єднує усіх, кому село дороге, хто тут живе, працює чи просто приїздить у гості.

У цей день гарний святковий настрій мешканцям села Тулушка створювали аматори сцени Попівського та Шаповалівського сільських будинків культури-філій, а також Вирівського та Тулущанського клубів-філій. Вони підготували насичену концертну програму, в якій лунали вітання і на честь найстаршого та наймолодшого жителів села, усіх татусів та медичних працівників.

У рамках дійства свої творчі роботи представили – гурток креативної творчості Тулущанського ЗЗСО, місцеві майстрині з вишивки хрестиком, бісером – Тетяна Степанович, Валентина Голубенко, Альона Завадко. Привертали увагу жителів та гостей свята вироби з рогози виготовлені вчителем-пенсіонером Мариною Халімон.

Маленькі гості свята мали змогу занурились у справжню магію захоплюючого шоу мильних бульбашок, досхочу настрибатися на батутах. Усі бажаючі фотографувалися на згадку біля тематичної фотозони.

Свято подарувало присутнім безліч позитивних емоцій.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області