«Розвиток інструментального жанру в Лебединському районі»

24 липня у приміщенні Лебединського районного будинку культури відбувся семінар-практикум працівників закладів культури району. Відкрила нараду головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації Ольга Ігнатова.

Розпочав інформаційно-практичну частину семінару художній керівник В.Висторопського сільського будинку культури Андрій Павлов, який ознайомив присутніх з народними інструментами, зокрема – сопілкою, тріщотками, домрою, рублем та качалкою, які використовуються в інструментальному ансамблі «Троїсті музики» та продемонстрував їх музичні можливості. Досвідом роботи свого колективу поділився керівник вокально-інструментального ансамблю «Антиквар» Бишкінського сільського будинку культури Валентин Масюк.

З питанням «Засоби збереження та обмін медіа-файлів в Інтернет просторі» виступив керівник народного аматорського вокального ансамблю «Оксамитові зорі» Лебединського районного будинку культури Микола Холодяй.

Під час навчального заходу перед присутніми також виступили директор Василівського сільського будинку культури Наталія Рудик та провідний методист Лебединського районного будинку культури Любов Лєгун.

Матеріали надано Відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної