Робота клубної сфери Великописарівщини у період карантину

24 вересня у Великописарівському районному будинку культури відбувся семінар клубних працівників районну з підвищення кваліфікації кадрів на тему «Робота клубної сфери у період карантину».

Відкрила семінар директор районного закладу культури Тетяна Гонтаренко, яка окреслила перспективи діяльності клубних установ під час карантину, охарактеризувала форми і методи роботи закладів в сучасних умовах, зокрема дистанційні. Присутні обговорили питання щодо підготовки та реалізації культурно-мистецьких заходів у IV кварталі поточного року. Були надані методичні та практичні рекомендації щодо розвитку вокального жанру в клубних закладах і роботи аматорських колективів на період карантину.

Методист Великописарівського РБК Тетяна Ворожбян наголосила на важливості у цей період створення сторінки кожного клубного закладу в соціальних мережах, що дозволить вдало представити роботу установи та презентувати здобутки аматорських колективів кожної громади.

На завершення семінару завідувач сектору культури, молоді та спорту Великописарівської районної державної адміністрації Тетяна Ключник подякувала всім клубним працівникам району за працю в умовах карантинних обмежень.

Творча родина Великописарівщини з нетерпінням чекає закінчення карантину, щоб продовжувати радувати своїх глядачів приємними зустрічами!

Матеріали надано комунальним закладом Великописарівської районної ради Великописарівський районний будинок культури