«Різдвяна зустріч з «Калиною»

18 січня, напередодні свята Водохреща, в комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля» відбулася театралізована концертна програма «Різдвяна зустріч з «Калиною». Автор та режисер-постановник – заслужений працівник культури України Катерина Макаренко. У цей вечір, у переддень третього Різдвяного свята, глядачів вітали колядками і щедрівками: народний аматорський ансамбль української пісні «Калина» (керівник Катерина Макаренко), ансамбль класичного танцю «Елегія» та зразковий ансамбль класичного танцю «Арабески» (керівник колективів кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня, заслужений працівник культури України, почесна громадянка міста Охтирка Зоя Наклицька), солістка вокального ансамблю «Струни серця» Ірина Федотова (керівник Володимир Губаренко), зразковий хореографічний колектив «Юність» (керівник Ольга Ніконенко).

Шквал оплесків зірвали солісти Катерина Макаренко, Лариса Чиж, Оксана Федоряка, Ірина Федотова та виконавець ролі Ангела Леонід Порубай. Глядачі високо оцінили і роботу звукорежисера Олександра Гордієнка. Дуже сподобалася присутнім музична обробка Ігоря Макаренка та відеоряд, який підготувала Ілона Мельник.

За традицією, останню колядку співали всі – артисти на сцені і присутні в залі.

Інформацію надано КЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля»