Річківська громада вшановує жінок

З нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир у закладах культури Річківської об’єднаної територіальної громади відбулися різноманітні культурно-мистецькі заходи.

У Річківському будинку культури з нагоди свята був проведений великий святковий концерт «Жінка – життя прикраса». Зі словами вітання і щирими побажаннями до жінок громади звернувся Річківський сільський голова Микола Солодовник, який зичив усім миру, здоров’я, нев’янучої молодості, радості та краси. Мистецькі вітання присутнім дарували учасники аматорських колективів місцевих будинку культури та загальноосвітньої школи.

Справжнім подарунком для жінок Вирівського старостату стала тематична святкова концертна програма «Зі святом, любі матусі!» за участі самодіяльних артистів будинку культури і школярів.

Працівники культури Коршачинського старостинського округу з нагоди свята підготували унікальний вечір «Жінка – квітка життя». А жителі села Горобівка мали нагоду відпочити та розважитися на святковій танцювально-розважальній програмі «У нас сьогодні свято!».

У бібліотеках громади з нагоди 8 Березня відбулися перегляди літератури та книжкові виставки «Сьогодні, жінки, ваше свято!».

Інформацію надано відділом культури виконавчого комітету Річківської сільської ради