«Разом ми сила!»

Кролевеччина разом зі всією країною урочистим концертом «Разом ми сила!» відзначила День Захисника України та День українського козацтва.

В зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в районі, відповідно до рішення районної комісії ТЕБ та НС, концерт відбувся в режимі онлайн-трансляції. Карантинні обмеження не завадили творчим колективам Кролевеччини привітати зі святом мужніх захисників нашої держави. Демонстрували свою творчість народні аматорські колективи районного будинку культури: вокальні ансамблі «Пісенне джерело», «Мальви», «Берегиня», ансамблі танцю «Фламінго» та «Смайл», інструментальний ансамбль «Леді Імпульс», юні учасники театру естрадних мініатюр «Кроки за сценою», учасники вокальної студії «New Youth», дует «Just music», солісти Тетяна Широкова та Віктор Чечель, вокальний ансамбль «Чудо – яблуня» Андріївського міського будинку культури, учні дитячої школи мистецтв – хореографічний колектив «Поліські роси» та Олександр Кутенко.

На сцені Кролевецького районного будинку культури вшанували пам’ять загиблих героїв, зокрема, кролевчан, які віддали своє життя за наше мирне небо.

Також до привітань долучились сільські клубні заклади району, творчі колективи яких вітали захисників у своїх відео зверненнях, що повнилися добрими побажаннями, танцями й піснями від щирого серця.

Матеріали надано комунальним закладом «Районний будинок культури Кролевецької районної ради»