Районний семінар клубних працівників Путивльського району

З метою підвищення кваліфікації, удосконалення організаційно-методичної роботи клубних установ, обміну досвідом, пошуку нових форм культурно-просвітницької та дозвіллєвої діяльності 30 вересня на базі Путивльського районного будинку культури відбувся семінар клубних працівників району, на тему «Аналіз роботи закладів культури за період карантину».

Відкрила семінар начальник відділу культури, молоді та спорту Путивльської районної державної адміністрації, заслужений працівник культури Світлана Давидова, яка подякувала всім клубним працівникам за їх працю в умовах карантину та проінформувала про порядок переходу закладів культури на баланс новоствореної Путивльської об’єднаної територіальної громади.

Діяльність клубних закладів за період карантину проаналізувала директор районного будинку культури Ірина Сахарова, яка під час свого виступу представила працівників, які креативно організовували діяльність своїх закладів та найактивніше висвітлювали її в соціальній мережі Facebook.

Рекомендації щодо роботи в умовах карантину запропонувала методист районного будинку культури Дарина Брежнєва, яка ознайомила присутніх з напрямами та особливостями дистанційної роботи клубних закладів та в режимі онлайн.

Практична робота по заповненню клубної документації, яку провела методист районного будинку культури Олена Костюченко, сприяла усвідомленню нових вимог та відповіла на всі питання, що виникали в ході зустрічі.

Під час проведення семінару працівники культури отримали для себе новий досвід щодо упровадження інноваційних форм і методів роботи в сільських закладах культури.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Путивльської районної державної адміністрації