Рада по культурному будівництву вирішила

12 лютого в приміщенні Роменської районної державної адміністрації відбулось розширене засідання ради по культурному будівництву району за участю голови Роменської районної державної адміністрації Валерія Білохи, першого заступника голови Роменської районної державної адміністрації Володимира Татарінова, завідувача сектору культури, молоді та спорту Роменської районної державної адміністрації Раїси Федько та працівників закладів культури району.

Голова Роменської районної державної адміністрації Валерій Білоха наголосив, що мережа закладів культури Роменського району найбільша в області і має величезний потенціал, тож побажав натхнення, ініціативи й наполегливості в реалізації нових культурно-мистецьких проектів, впровадження інноваційних форм змістовного дозвілля для різновікових категорій населення Роменщини.

Про підсумки творчої і фінансово-господарської діяльності закладів культури і мистецтв району за 2019 рік і перспективи їх діяльності у 2020 році поінформувала присутніх завідувач організаційно-методичного відділу Комунального закладу «Роменський районний організаційно-методичний центр культури та мистецтв» Роменської районної ради Надія Потій.

Здобутками та напрацюваннями працівників бібліотечної галузі поділилась з присутніми директор комунального закладу Роменської районної ради – Роменська районна бібліотека імені Йосипа Дудки Наталія Рибачок.

Директор Великобубнівської дитячої музичної школи Ольга Перешивайло розповіла про рівень розвитку позашкільної мистецької освіти в районі та творчі досягнення вихованців сільських дитячих музичних шкіл.

Перший заступник голови Роменської районної державної адміністрації Володимир Татарінов подякував працівникам сфери культури за плідну працю та зазначив, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування і надалі будуть надавати належну підтримку та фінансове забезпечення задля розвитку сфери культури Роменщини.

Інформацію надано сектором культури, молоді та спорту Роменської районної державної адміністрації