Пишаємося стипендіатами 2021 року

Працівники культури та аматори сцени не виробляють матеріальних цінностей, результати їх праці, так би мовити, не потримаєш в руках. Та цінності духовні, які вони несуть, і те тепло душі, яке вкладають в кожну справу, важко переоцінити.

Саме віддані культурі люди продовжують самовіддано нести світло любові, людяності й добра, навіть в нинішній складній ситуації не покладати рук, знаходити все нові й нові форми роботи й можливість спілкування з глядачем. А тому особливо приємно, коли влада цінує ентузіазм та творчу енергію закоханих в мистецтво творчих особистостей.

На початку року колектив Охтирського міського центру культури і дозвілля з радістю зустрів звістку про призначення стипендії голови Сумської обласної державної адміністрації провідним творчим працівникам області, серед яких і керівник народного аматорського хорового колективу ветеранів війни, праці та військової служби Олександр Кравченко. На творчій ниві Олександр Васильович працює майже 30 років, 23 з яких керує хоровим колективом.

Цього ж року призначила стипендії творчим особистостям та талановитим учням мистецьких шкіл і Охтирська міська рада. До числа стипендіатів також увійшли: методист міського центру культури, учасниця вокально-інструментального гурту «No Comments» та театрального колективу «Асорті» Ілона Мельник; учасниці театрального колективу «Асорті» Варвара Вербицька та маленька артистка Соломія Савченко, яка в свої 5 років вже має перемоги у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях-конкурсах.

Колектив міського центру пишається своїми колегами та аматорами сцени й щиро вітає з заслуженим визнанням щоденної кропіткої праці. Зичимо натхнення, успіхів, віри в свої сили та подальших творчих успіхів.

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»