Продовження свята балету в Охтирці

«Краса врятує світ», – сказано кимось із великих світу цього. Підтвердженням цих слів став звітний концерт зразкового аматорського ансамблю класичного танцю «Арабески», балетної студії та ансамблю класичного танцю «Елегія», що відбувся 23 травня в комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа».

Найвища сходинка у хореографії – це балет, в якому дивовижно переплітається і нерозривно пов’язані між собою музика і танець.

Незважаючи на те, що балетна хореографія – це важка творча праця, а ще терпіння та натхнення, охтирчани знову із задоволенням поринули у дивовижний світ балетного мистецтва.

Звітний концерт знаних та улюблених в Охтирці колективів довів, що сьогодні ансамблі перебувають на тому високому п’єдесталі, ім’я якому – довершеність. Постановочні номери були виконані з легкістю, вишукано і граційно, прослідковувалась досконалість в усьому – у рухах, постановках, роботі окремих виконавців та всього колективу.

Свято балету в Охтирці стало можливим завдяки досвідченому педагогу-хореографу, примі-балерині, почесному громадянину міста, заслуженому працівнику культури України, кавалеру ордену Святої Княгині Ольги ІІІ ступеня  Зої Степанівні Наклицькій.

Матеріали надано Комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа»