Проаналізували, нагородили і запланували

Відбулася звітна підсумкова нарада за 2019-й рік працівників галузі культури Лебединського району. Як розвивалась культура у районі, що зроблено у 2019 році проаналізувала начальник відділу культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації Ганна Богомаз. Вона відзначила, що впродовж року працівники культури активно урізноманітнювали і підвищували рівень культурного дозвілля сільського населення, працювали над покращенням матеріально-технічного забезпечення закладів культури, розвитком і вдосконаленням фахової майстерності. Ганна Богомаз окреслила і плани роботи на 2020-й рік.

Детально і поглиблено про роботу районного краєзнавчого музею звітувала старший науковий співробітник Світлана Бражніченко, про роботу центральної районної бібліотеки – директор Тетяна Ольховик, районного будинку культури – директор Світлана Маригіна. Власним успішним досвідом роботи з колегами поділились директор Будильського сільського будинку культури Алла Дятленко і завідуюча Маловисторопською сільською бібліотекою Людмила Кравченко.

Голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Химич і заступник голови районної ради Світлана Горошко, які взяли участь у підсумковій нараді, відзначили суттєві позитивні зрушення у розвитку культури в районі за 2019 рік, значне підвищення професійної майстерності працівників і творчих колективів, що стало можливим завдяки відданості справі та сумлінному ставленню до неї. Керівники району подякували за роботу та побажали подальших творчих успіхів.

За зразкову роботу почесними грамотами голів Лебединської районної державної адміністрації і районної ради були відзначені: головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації Надія Курило, директор Лебединського районного будинку культури Світлана Маригіна, директор Центральної районної бібліотеки Тетяна Ольховик, директор Лебединського районного краєзнавчого музею Олександра Чхайло, директор Будильського сільського будинку культури Алла Дятленко, директор Московськобобрицького сільського будинку культури Тетяна Шаблій і бібліотекар Валентина Чеперис.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації