Працівники культури Кролевеччини вітають усіх з 25-ю річницею прийняття Конституції України!

Важким та довгим був шлях нашої держави до справжньої незалежності. Скільки крові і сліз було пролито нашими земляками, щоб сьогодні нам око милував синьо-жовтий прапор і Володимирський тризуб, щоб могли ми вільно, на повен голос заспівати «Ще не вмерла України».

Україна, за Незалежність якої століттями боролися мільйони українських патріотів і котра відродилася наприкінці ХХ століття, як результат реалізації українською нацією свого незаперечного права на самовизначення, отримала цивілізовану Конституцію, що відповідає правовим традиціям демократичного світу.

Нова Конституція України чітко відобразила відданість нашої держави загальнолюдським цінностям, нормам міжнародного права. Червоною ниткою крізь Основний Закон пройшли ідеали демократичної, правової, соціальної держави і громадянського суспільства, спрямованої перш за все на забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя. У нашій Конституції ЛЮДИНА, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою цінністю.

Сердечно зичемо вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у майбутнє рідного краю та України! Зі святом!

Матеріали надано відділом культури і туризму  Кролевецької міської ради