Потужні молоді голоси Сумського району

Карантин не зупинив творчу молодь Сумського району. 28 травня свої таланти у дистанційному режимі вони яскраво продемонстрували на XVІІ районному фестивалі-конкурсі молодіжної творчості «Молоді голоси».

У фестивальній програмі, яка вперше проходила у новому форматі, взяли участь 28 учасників аматорської творчості із 9 сільських (селищних) рад району: Басівської, Великочернеччинської, Кияницької, Косівщинської, Могрицької, Низівської, Новосуханівської, Садівської, Битицької та 5 об’єднаних територіальних громад району: Бездрицької, Миколаївської, Нижньосироватської,  Степанівської, Хотінської.

Талановита молодь разом із керівниками клубних закладів надсилала на розгляд журі відеозаписи своїх виступів у таких номінаціях як «Вокал» та «Художнє та авторське читання». Кожен учасник продемонстрував виконавську майстерність, артистичність, оригінальність та вміння подати себе не лише на сцені, а й перед камерою.

Були складності технічного плану, але учасники і поважне журі отримали новий досвід. Спогади про цей фестиваль завжди нагадуватимуть про складний період життя – довготривалий карантин.

Дякуємо всім учасникам дистанційного районного фестивалю-конкурсу та щиро вітаємо переможців. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, не втрачати віри та працювати над собою, щоб досягти такої бажаної перемоги!

Матеріал надано РОМЦ НТ і КОР при відділі культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації