«Поліція – наша безпека»

4 липня упродовж 6 років українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України.

Свято тих, хто пов’язав своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тим, хто її потребує.

Напередодні цього свята у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради відбувся святковий концерт. Урочисто привітали всіх працівників поліції голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген; тимчасово виконуючий обов’язки начальника з превентивної діяльності відділення поліції №1 (міста Середина-Буда) Шосткинського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області Андрій Шупік та начальник відділу прикордонної служби Середина-Буда підполковник Роман Поломар. Кращим працівникам було оголошено подяки.

В концертній програмі взяли участь: Світлана Макаренко, Світлана Жидкова, Тетяна Гутько, Ольга Єлдунова, Катерина Кармазіна, Віолета Залозна, Микола Федотов, Андрій Химинець, тріо «Перлини» та народний аматорський колектив «Поліські зорі».

Ми ще раз вітаємо зі святом всіх, хто стоїть на сторожі порядку.

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля»