Поети і композитори Сумщини в обіймах Мистецьких крил

Сьогодні відбулася творча зустріч поетів-піснярів та композиторів «Мистецькі крила Сумщини» у дистанційному режимі на платформі ZOOM.

Розпочалась зустріч з теплих слів привітання від начальника управління культури Департаменту культури, інформаційної політики та туризму Сумської ОДА, заслуженого працівника культури України Олени Мельник. Вона презентувала збірку «Мистецькі крила Сумщини 2020», до якої увійшли кращі твори сучасних авторів Сумської області.

З поетичним вітанням виступив Анатолій Мироненко з міста Глухів, Тетяна Сокол з Грунської ОТГ, Катерина Лук’яненко з міста Ромни. Музичні вітання дарували гурт «Лебедія» з піснею «Лебединська славиться земля» на  музику Сергія Шульова та слова Наталії Коротич, від Олександра Єрьоміна та Валерії Сутуліної прозвучав «Конотопський вальс», від Руслани Лісової та Світлани Корнієнко – «Сумщино моя», від Євгена Станкевича та Тетяни Карпенко – «Нас пісня об’єднає». Також під час зустрічі відбулась дискусійна панель «Майбутні творчі плани – збірка «Мистецькі крила Сумщини 2021».

Підсумувала творчу зустріч директор Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Євгенія Бистрицька та побажала учасникам натхнення та стрімкого польоту фантазії на створення все нових та яскравих творів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 1111111-scaled.jpg