Подвиг ціною в життя

8 травня в селищі Велика Писарівка біля Братської могили воїнам захисникам відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Під час заходу, який підготували фахівці Центру культурних послуг «Великописарівський будинок культури», прозвучали слова-нагадування про страшну катастрофу ХХ століття, підсумком якої має стати збереження миру між країнами та народами.

На заході були присутні секретар селищної ради Володимир Лєонов, представник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, головний спеціаліст командування Володимир Березняк.

Присутні згадали усіх тих, хто воював проти нацизму і звільняв українські землі та хвилиною мовчання, квітами та лампадками вшанували пам’ять жертв Другої світової війни, тих, хто загинув під час бомбардувань, у полоні чи концтаборах. Панахиду за загиблими провів настоятель Свято-Миколаївського храму Православної церкви України, отець Микола.

В заході також взяли участь народний аматорський вокальний ансамбль «Зорецвіт», солістка Юлія Новосьолова, дует у складі Тетяни Гонтаренко та Тетяни Ворожбян.

Матеріали надано Комунальним закладом Центр культурних послуг «Великописарівський будинок культури»