Подарунок для мами

Не зважаючи на примхи природи весна впевнено вступає в свої права. З першими весняними промінчиками сонця до нас приходить мамине свято – Міжнародний жіночий день. Тож 8 березня в комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля» з успіхом пройшов театралізований концерт «Подарунок для мами». В фойє глядачів зустрічав вокально-інструментальний ансамбль «Okhyrka music banb» (керівник Максим Науменко) міського центру позашкільної освіти. Чоловіки та діти, аматори охтирської сцени, в цей святковий день дарували жінкам найкращі пісні й танцювальні композиції, свою увагу і тепло сердець.

Всіх присутніх охтирчанок привітав міський голова Павло Кузьменко та староста Староіванівського старостату Роман Тесля. Грамоту та квіти отримала завідуюча Сосонським клубом-філією комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» Тетяна Руденко, яка саме 8 березня відзначила свій ювілей. Також жінок вітали: оркестр в/ч А 0563 (диригент – майор Євген Манько), солісти Володимир Губаренко, Олександр Тарабан, Сергій і Євген Войченки, Артем Котенко, маленька артистка, але вже майстер декламації Соломія Савченко, ведучі Варвара Вербицька та Максим Науменко, учасники танцювального колективу «Кармен» (керівник Віта Сушко) і танцювальної студії «New Dance» (керівник Анжеліка Шелудько).

Учасники театрального колективу «Асорті» чудово виконали ролі тата – Леонід Порубай, доньки – Катя Бабенко, сина – Артем Котенко, які з такою любов’ю готували сюрприз для дружини і мами. Веселих сусідів-порадників зіграли Іван Проценко, Роман Олефіренко, Сергій Рогоза, Радіон Ігнатченко. Автор сценарію і режисер театрального колективу «Асорті» Світлана Корнієнко, звукорежисер – Олександр Гордієнко, освітлення сцени – Ілона Мельник.

Присутні в залі з вдячністю й захопленням аплодували юним і дорослим артистам, дякуючи за яскравий музичний подарунок до жіночого свята.

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»