«Пісня, що об’єднала серця»

На сцені комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» відбувся творчий звіт яскравих творчих колективів, що є гордістю нашого міста, – зразкового аматорського вокального ансамблю «Колорит» (керівник Алла Сосєдко) та народного аматорського вокального ансамблю «Лілея» (керівник Олександр Тарабан). Оскільки мистецьке зібрання цього року відбувалося під назвою «Пісня єднає серця», своєю майстерністю глядачів також вразили солісти Тетяна Герасименко, Настя Більченко, Влада Занько, Марина Сердюк, Олександр Тарабан, Олександр Пінчуков.

З творчим звітом аматорів сцени привітала директор міського центру культури і дозвілля Марина Глущенко-Калач, а керівники творчих колективів висловили вдячність автору сценарію Вікторії Нетребі, звукорежисеру Олександру Гордієнку та ведучим Насті Сопізі та Нікіті Пухальському.

Доброзичлива атмосфера у залі, виступ талановитих артистів – все це створило неповторний настрій пісенного свята, сповненого позитивними емоціями.

Інформація надана КЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля»