«Пісні свободи і незалежності»

З метою популяризації пісенних творів, що оспівують звитягу, мужність та подвиги українців у боротьбі за свободу і незалежність 21 лютого в комунальному закладі «Районний будинок культури» Глухівської районної ради відбувся районний фестиваль патріотичної пісні «Пісні свободи і незалежності».

Привітав учасників заходу тимчасово виконуючий обов’язки голови Глухівської районної державної адміністрації Володимир Картавий.

У фестивалі свої таланти продемонстрував 21 учасник зі Студеноцького, Кучерівського, Уланівського, Некрасівського, Баницького, Уздицького, Полошківського, Сопицького, Білокопитівського, Вільнослобідського, Перемозького, Дунаєцького сільських будинків культури, Чернівського сільського клубу, Фотовизького, Корінського об’єктів дозвіллєвої роботи, Есманьського міського та районного будинків культури. Зі сцени лунали пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, сучасні твори про незалежну Україну, пісні, народжені під час подій на Майдані, в зоні АТО. Аматори сцени творчістю висловили свою палку любов до Батьківщини та вдячність захисникам нашої держави.

Підбив підсумки і нагородив учасників фестивалю патріотичної пісні дипломами та пам’ятними подарунками виконуючий обов’язки завідувача сектору культури, молоді і спорту Глухівської районної державної адміністрації Андрій Дарченко.

Інформацію надано КЗ «Районний будинок культури» Глухівської районної ради