Пісенний вінок, що поєднав мешканців Попівської громади

11 серпня до проведення культурно-мистецької акції «Тобі, Україно, наш пісенний вінок», що крокує населеними пунктами Попівської сільської територіальної громади, долучились аматори сцени Попівського сільського будинку культури-філії КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», котрі з виїзним концертом побували у селах Заводське та Вирівка.

До гостей святкових заходів звернулась заступник Попівського сільського голови Тетяна Шерудило, яка передала жителям сіл вітання від очільника сільської ради та відзначила, що 30-річчя незалежності України – це можливість зрозуміти, чого ми навчилися за роки незалежності й чого маємо навчитися, щоб ніколи її не втратити, побажала міцного здоров’я, невичерпного оптимізму та мирного неба над головою.

Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв сьогодення, які віддали своє життя за наше світле майбутнє, і які й сьогодні на сході України захищають наші кордони. Мужнім захисникам присвятили тематичні композиції.

Надзвичайно тепло, зі щирими емоціями, гучними оплесками зустріли жителі та гості сіл учасників аматорської творчості, музичні композиції яких викликали піднесений настрій, а також бажання пам’ятати свою історію. Адже тільки пам’ятаючи своє минуле, можемо будувати своє майбутнє.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області