Підвищення професійної майстерності працівників культури

Відповідно до річного плану роботи комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради 9 липня для працівників культури був проведений семінар на тему «Робота клубних формувань. Основні вимоги до ведення документації клубних формувань. Підвищення якості індивідуальної роботи з гуртківцями в процесі занять».

З вітальним словом до присутніх звернулась виконуюча обов’язки директора Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради Олена Лапченко. У своєму виступі вона наголосила на основних вимогах до ведення документації клубних формувань, складання річних планів роботи закладів культури та гуртків. Про звітну документацію роботи гуртків, правильне заповнення журналів розповіла інспектор Людмила Михайлюк. Досвідом роботи індивідуальної форми роботи з гуртківцями поділилась керівник художній Катерина Кармазіна.

Окрім теоретичної інформації та практичних занять, учасники семінару отримали методичні матеріали для ведення своєї роботи.

Семінар був насиченим та результативним. Керівники закладів не тільки перейняли досвід роботи своїх колег, а й отримали позитивний заряд для подальшої роботи.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради