Підвищення кваліфікації завідувачів об’єктів культурно-дозвіллєвої діяльності на Середино-Будщині

Згідно плану роботи комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» Середино-Будської міської ради, 19 березня відбувся семінар для завідувачів об’єктів культурно-дозвіллєвої діяльності Середино-Будської територіальної громади.

Відкрила семінар заступник начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяна Калістратова, яка ознайомила присутніх з планом роботи по проведенню інвентаризації елементів нематеріальної культурної спадщини.

Виконуюча обов’язки директора комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» Олена Лапченко нагадала всім про зміни графіків роботи та надала методичні рекомендації щодо діяльності клубних закладів під час карантинних обмежень. Керівник художній комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» Катерина Кармазіна ознайомила присутніх із затвердженим річним планом роботи в режимі онлайн, наголосивши на посиленні інформаційної активності в соціальній мережі, та закцентувала увагу на веденні документації об’єктів культурно-дозвіллєвої діяльності.

Інспектор комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» доповнила доповідь попереднього виступаючого та ознайомила присутніх з оновленими формами державної статистичної звітності.

Семінар пройшов плідно, за активної участі всіх присутніх та в умовах карантинних обмежень. По завершенні працівники поділилися своїми враженнями, обговорили усі проблемні питання.

Матеріали надано комунальний заклад «Середино-Будський центр культури та дозвілля»