Переможці «Міста Лева» з Кролевеччини

Нещодавно талановиті учасники народного аматорського ансамблю танцю «Зодіак» та вокального ансамблю «Співаночка» Алтинівського сільського будинку культури (Кролевецький район) з керівником Іриною Трусенко стали учасниками Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Місто Лева» в місті Львів.

Юні танцівники стали лауреатами ІІ премії в номінації «Естрадна хореографія». Перемогу в номінації «Академічний вокал» (І премія) здобула солістка Дарина Рубан. Ірина Трусенко була нагороджена дипломом фестивалю «за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтв дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України».

Свої елегантні та естетично довершені хореографічні постановки учасники колективу не тільки продемонстрували досвідченим поціновувачам прекрасного, але й отримали безцінний досвід виступу на великій сцені, збагатились безліччю цікавих ідей та креативних родзинок у сфері сучасної хореографії.

Натхненні красою старовинного міста після екскурсій, відвідин Львівської опери, приємно втомлені та при цьому радісні і натхненні, сповнені вражень та творчих планів на майбутнє, повернулись самодіяльні артисти на рідну Кролевеччину.

Матеріали надано Алтинівським сільським будинком культури Кролевецького район