Перемога маленьких охтирчан

Творчим людям, а передусім дітям, потрібен дух суперництва й оцінка своїх талантів. Дистанційний формат конкурсів і фестивалів відкриває нові можливості щодо представлення творчості у світі, отримання визнання досягнень, при цьому залишаючись в безпеці.

Юні охтирчани продовжують підкоряти нові вершини вокального мистецтва. Так, цього разу молодша група зразкового вокального ансамблю «Крошки» і керівник колективу Лариса Крошка взяли участь в онлайн конкурсі «Життя триває. Сузір я -20.VS Covid – 19», який проходив в Одесі. Завоювати  перемогу в такому конкурсі нелегко. Юні артисти щороку їздили до міста на Чорному морі, змагалися з цікавими колективами, обмінювалися досвідом, навчалися, щоб в цьому році здивувати журі на чолі з народним артистом України Зеновієм Корінцем своїми вокальними та акторськими здібностями. Члени журі відмітили блискучий виступ охтирчан нагородили їх дипломом за зайняте І місце.

Щиро радіємо за наших «зірочок», які понад усе люблять своє місто і примножують його славу.

Інформація надано комунальнийм закладомКЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля»