«Пам’ятаємо… Перемагаємо!»

З нагоди 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня у Середино-Будському парку «Мирщина» біля Меморіального комплексу «Братська могила радянських воїнів, партизанів, жертв фашизму та пам’ятник воїнам-землякам» відбувся тематичний захід та покладання квітів під гаслом «Пам’ятаємо… Перемагаємо!».

Із хвилюючими словами до всіх присутніх звернувся голова міської ради Олександр Ген. Після виступу народного аматорського вокального жіночого ансамблю «Поліські зорі» комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав життя для врятування людей і рідної землі. В кінці заходу були покладені квіти до меморіалу.

Ми, українці, повинні пам’ятати і шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради