«Пам’ять з полиновим присмаком болю»

Щороку 26 квітня Україна і весь світ вшановує пам’ять жертв Чорнобильської трагедії, якій цього року виповнилося 35 років. Кожен із нас має вшанувати безстрашний вчинок та прояв мужності ліквідаторів аварії. Самопожертва та хоробрість, яку вони продемонстрували, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії.

В цей день, в умовах карантинних обмежень, колективом комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради було проведено тематичний захід «Пам’ять з полиновим присмаком болю». Зі словами подяки до ліквідаторів катастрофи звернувся секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський. Всі учасники були нагороджені подяками голови міської ради та почесними медалями з нагоди 35-ї річниці аварії на Чорнобильської АЕС.

Музичні номери підготували Олена Лапченко, Ольга Єлдунова, Катерина Кармазіна, Олена Макаренко.

Матеріали надано Комунальний заклад «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради