Пам’ять серця

Щоосені ми відзначаємо День партизанської слави, згадуючи імена тих, хто в тяжких умовах наближав омріяну перемогу у Другій Світовій війні, тих, хто своїм звитяжним подвигом увійшов у безсмертя. Цього року урочистості пройшли біля пам’ятника Івану Євграфовичу Анисименку – комісару партизанського з’єднання під командуванням М.І. Наумова, який знаходиться в селі Вільна Слобода  на Глухівщині.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять загиблих у тій страшній війні. На мітингу виступили голова Глухівської районної державної адміністрації Сергій Мінаков, голова Глухівської районної ради Олексій Ткаченко, сільський голова Олександр Яловенко, депутат  Сумської обласної ради Петро Нечмоня, голова Глухівської районної ветеранської організації Володимир Соломенний.

Вшановуючи в цей день тих, хто ціною власного життя захищав людство від нацистських окупантів, на адресу молодого покоління, майбутніх захисників нашої рідної землі, звучали настанови, нагадуючи, що їх святий обов’язок – усіма своїми справами стверджувати мир, свободу та суспільну гармонію на теренах нашої  Батьківщини.

Аматори сцени Глухівщини підготували тематичну концертну програму. Патріотичні пісні зворушливо прозвучали у виконанні кращих солістів районного будинку культури.

Матеріали надано КЗ «Районний будинок культури» Глухівської районної ради