«Пам’ять не має забуття»

Сімдесят сьома осінь буяє світом відродження й священної пам’яті знакової дати – 2 вересня 1943 року – визволення нашої рідної Кролевеччини.

Тож сьогодні, 2-го вересня працівниками комунального закладу «Районний будинок культури» Кролевецької районної ради було проведено урочистий мітинг до дня визволення Кролевеччини від нацистських загарбників «Пам’ять не знає забуття», у якому взяли участь депутат Сумської обласної ради Володимер Горох, голова Кролевецької об’єднаної териториальної громади Олександрович Бобровицький, голова Кролевецької районної адміністрації Наталія Срібранець, голова Кролевецької районної ради Віктор Бик.Рани війни озиваються в серцях дітей та онуків, нащадків усіх поколінь загиблих. Велика кролевецька родина нащадків героїв-визволителів рідної землі зібралася сьогодні, щоб ще раз наголосити – «Пам’ять не має забуття». Всім, хто визволяв нашу Україну, нашу рушникову землю, пройшов з боями від Путивля до Карпат, від Києва і до Берліна, хто бив ворога на фронті і працював в тилу, низький уклін від тих, хто народився після Другої Світової війни.

Матеріали надано комунальним закладом «Районний будинок культури» Кролевецької районної ради