Осінній вернісаж

Осінь – це, напевно, найпоетичніша пора року, коли весь світ наповнюється яскравими барвами, ніби взятими з палітри найвибагливішого художника. Мимоволі виникає бажання доторкнутися до цієї краси, зафіксувати її у своїй пам’яті та своєрідно відтворити. Тож важко уявити собі більш сприятливий час для творчості, ніж осінь.

От і ми, надихнувшись цим різнобарв’ям довкола, вирішили надати можливість маленьким митцям нашого селища розправити крила своєї фантазії й долучитися до нашого «Осіннього вернісажу» – дистанційного творчого конкурсу. Він тривав з 7 до 22 жовтня на сторінці «Великописарівський районний будинок культури» в соціальній мережі Facebook. Для участі в конкурсі необхідно було підготувати (на власний вибір) творчу роботу у запропонованій сфері творчості, записати відео чи зробити світлину та надіслати на адресу електронної пошти районного будинку культури. Результати осіннього вернісажу творчості було представлено в соціальній мережі Facebook 29 жовтня.

Деякі надіслані роботи приємно вразили організаційний комітет майстерністю виконання, серйозністю підходу до запропонованого завдання та виявленою креативністю учасників. За результатами конкурсу осіння пора виявилася найбільш надихаючою для творчих робіт у жанрах образотворчого мистецтв та акробатики, але були представлені й інші – пісня, інструментальне виконання, поезія та вироби з природних матеріалів. Особливо активні учасники навіть надіслали кілька робіт у різних сферах творчості!

Всі учасники творчого вернісажу були відзначені подяками, подаруночками та солодощами. Нагородження відбувалося з 30 жовтня у районному будинку культури з дотриманням всіх карантинних обмежень.

Ми висловлюємо щиру подяку вісім учасникам конкурсу, зичимо їм творчої наснаги й позитивного світосприйняття у будь-яку пору року, незалежно від погодних умов чи інших непередбачуваних обставин!

Переглянути роботи юних митців можна на нашій сторінці за посиланням https://fb.watch/1rFXw6KpcB/.

Матеріали надано Комунальним закладом Великописарівської районної ради Великописарівський районний будинок культури