«Осіннє чаювання» в техніці амігурумі

22 жовтня у комунальному закладі «Глухівський міський палац культури» відбувся майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва від майстрині Лариси Курятнікової. Тема композиції, яку майстриня назвала «Осіннє чаювання», зовсім не випадкова.

Композиційна робота виконана у техніці амігурумі. Японське мистецтво аміґурумі – це в’язання на спицях або гачком маленьких м’яких звірят і людиноподібних істот. Найчастіше це симпатичні тварини (ведмедики, зайчики, кішечки, собачки тощо). Це можуть бути і неживі об’єкти, наділені людськими властивостями, наприклад, кекси, капелюхи, сумочки тощо. Останнім часом амігурумі стали досить популярні і все частіше і частіше їх можна побачити у руках дітлахів. Для тих, хто бажає освоїти цю чудову техніку, запрошуємо переглянути відео майстер-клас від майстрині Лариси Курятнікової за посиланням:

У житті немає нічого неможливого. Творіть і будьте здорові.

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської  міської ради