Онлайн-вітання з Днем села

День села – це свідчення єдності та само організованості громади. Та на жаль, цього року карантинними заходами заборонено проведення масових свят. І, перебуваючи довгий термін на самоізоляції, ми врешті решт зрозуміли, що ніякі сучасні технології не замінять нам живого людського спілкування.

Тож працівники культури Річківської об’єднаної територіальної громади, зважаючи на карантинні обмеження, вирішили замінити традиційні святкування днів села на інші медійні та онлайн форми роботи. На офіційному вебсайті громади була створена рубрика «Громада: історія та сьогодення», в якій публікуються нариси про історію та сьогодення села Річок, його видатних людей. Тепер кожен бажаючий може ознайомитися з цією інформацією за посиланням: https://richki-gromada.gov.ua/istorichna-dovidka-15-36-18-10-02-2020/. Також працівники культури розміщують на шпальтах місцевої газети «Білопільщина» матеріали про місцеві храмові (престольні) свята, а до Дня села підготували відео-сюжет з вітаннями та фото-спогадами про попередні святкування. Це та інші відео і інформації про роботу закладів культури громади можна переглянути в соціальній мережі Facebook в групі «Культура Річківського краю»: https://www.facebook.com/groups/565475781044860.

Матеріали надано відділом культури виконавчого комітету Річківської сільської ради