Охтирка святкова

24 серпня з нагоди державного свята – Дня Незалежності України охтирчани вшанували покладанням квітів справжніх патріотів, які протягом століть відстоювали право на майбутнє нашої держави, і низько схилили голови перед тими, хто в наші часи жертовно віддав своє життя за суверенність та цілісність України.

Поринути в історію міста та народні традиції мешканці охтирської громади змогли за допомогою чудових фотозон, які були розташовані по всьому місту, а також у селах Сосонка та Стара Іванівка. На виставці «Охтирка у фотопортретах» були представлені найкращі фотороботи учасників фотостудії «Кадр» (керівник Євгеній Михайленко).

Колективи комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» народний аматорський вокальний ансамбль «Барви» (керівник Ольга Ходунайна), народний аматорський ансамбль української пісні «Калина» (керівник Катерина Макаренко), народний аматорський вокальний ансамбль «Лілея» (керівник Олександр Тарабан), вокальний ансамбль «Струни серця» (керівник Володимир Губаренко), молодша група зразкового вокального ансамблю «Крошки» (керівник Лариса Крошка), театральний гурток «Асорті» (керівник  Світлана Корнієнко), вокально-інструментальний гурт «No comments» на сторінці закладу у фейсбук провели акцію «Україна – це ми».

Святковий настрій цього дня охтирчанам створювали духові оркестри військових частин А-0563 та 2273 Національного Гвардії України. Здивував своїм виконанням та полонив своєю концертною програмою оркестр народних інструментів викладачів дитячої музичної школи.

Матеріали надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»