Охтирка святкова

Два дні поспіль святкувала Охтирка – День молоді та День Конституції України.

День молоді це одне з най динамічніших свят! 27 червня охтирчани стали свідками грандіозного танцювального дійства. На площі комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» відбувся танцювальний батл. У змаганні взяли участь найкращі танцювальні колективи міста. Для всіх його учасників були сформовані подарунки, спонсорами яких стали Охтирський пивоварний завод, відділи культури і туризму, молоді і спорту Охтирської міської ради. Свято продовжилося цікавою, концертною програму, яку мешканцям міста подарували артисти Сумської обласної філармонії.

А вже 28 червня в приміщенні комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» на охтирчан чекав святковий концерт, присвячений 25-й річниці Конституції України. Глядачі не шкодували оплесків для ансамблю класичного танцю «Елегія» (керівник заслужений працівник культури України, кавалер ордену «Княгині Ольги ІІІ ступеня» Зоя Наклицька), хореографічного колективу «Кармен» (керівник Віта Сушко), учасників танцювальної студії «NEW DANCE» (керівник Анжеліка Шелудько). Гучними оваціями зустрічали народний аматорський ансамбль української пісні «Калина» (керівник заслужений працівник культури України Катерина Макаренко), народний аматорський вокальний ансамбль «Барви» (керівник Ольга Ходунай), зразковий вокальний ансамбль «Колорит» (керівник Алла Сосєдко) та солістів: заслуженого артиста естрадного мистецтва Мар’яна Пуляка, заслуженого працівника культури України Катерину Макаренко, Ольгу Ходунай, Володимира Губаренка, Романа Яремчука.

Під час концертної програми ведучі з вдячністю згадали людей закоханих у рідну землю, які і сьогодні захищають її суверенітет, єдність та незалежність. У пошані схилили голови та поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної сотні та пам’ятника героям які загинули в зоні АТО.

Інформація надана комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа»