Охорона праці та пожежна безпека в закладах культури Середино-Будської територіальної громади

Щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці. Згідно плану роботи комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» Середино-Будської міської ради 23 квітня для завідувачів об’єктів дозвіллєвої роботи проведено семінар на тему: «Охорона праці та пожежна безпека в закладах культури».

Відкрила семінар виконуюча обов’язки директора комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради Олена Лапченко. В своєму виступі вона наголосила на основні законодавчі та нормативно-правові акти з охорони праці в галузі культури.

Інспектор комунального закладу «Середино-Будський центр культури та дозвілля» Середино-Будської міської ради Людмила Михайлюк ознайомила присутніх з охороною праці на підприємстві та запобігання виробничого травматизму, провела інструктаж з пожежної безпеки, ознайомила з інструкцією з охорони праці.

Під час роботи круглого столу присутні зустрілися з фахівцем управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради з питань охорони праці та пожежної безпеки Світланою Точьоною. У ході розмови присутні мали можливість дізнатися про нововведення в законодавстві та про порядок обліку нещасних випадків.

Семінар пройшов в умовах карантинних обмежень. По завершенні всі ділилися своїми враженнями, обговорювали  проблемні питання.

Матеріали надано комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради